Στο Batman: Arkham Underworld είναι ωραίο να είσαι με τους… κακούς!

Σχεδόν σε όλα τα video games που πρωταγωνιστεί ο Σκοτεινός Ιππότης, Batman, οι gamers προσπαθούν να «καθαρίσουν» το Gotham City από τα κακοποιά στοιχεία που. Ωστόσο, τo mobile game Batman: Arkham Underworld αντιστρέφει τους ρόλους, καθώς για πρώτη φορά οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να υποδυθούν τους κακούς του αγαπημένου
σύμπαντος της DC, ελέγχοντας την Harley Quinn, τον Scarecrow, τον Mr. Freeze και αρκετούς άλλους super heroes, οι οποίοι σίγουρα δεν φημίζονται και για την τόσο «καλή» διαγωγή τους.

Το Arkham Underworld, που τα γεγονότα που περιγράφονται στο story του διαδραματίζονται λίγο καιρό πριν το Arkham Asylum της Rocksteady, πρόκειται για ένα free-to-play action-adventure mobile game, το οποίο αποτελεί δημιούργημα της Turbine, της εταιρείας ανάπτυξης που είναι γνωστή για την ανάπτυξη του Lord of the Rings Online. Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι gamers να δημιουργήσουν το δικό τους συνδικάτο του εγκλήματος στην πόλη του Gotham και για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να νικήσουν τους αντιπάλους ήρωες σε καταιγιστικές PvP μάχες. To Arkham Underworld αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί αποκλειστικά σε iOS συσκευές και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η Android version του. Χωρίς αμφιβολία, το εν λόγω mobile game είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι και σε βάζει για τα καλά στο κλίμα του κινηματογραφικού Suicide Squad, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια