Είναι επίσημο! Έρχεται EPIC συλλογή Bioshock!

Τα Bioshock games δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στον κόσμο του gaming. Πρόσφατα η 2Κ (που διατηρεί τα δικαιώματα των τίτλων του Ken Levine) αποκάλυψε (αρχικά κατά λάθος όπως αποδείχθηκε και στη συνέχεια επίσημα) ότι έχει στα σκαριά τη συλλογή Bioshock: The Collection.
To εν λόγω πακέτο θα περιλαμβάνει και τους τρεις τίτλους Bioshock (1, 2 και Infinite) και μάλιστα δεν θα είναι μία «απλή» συλλογή, καθώς θα περιλαμβάνει επίσης όλα τα expansions και add-ons,
μαζί με μπόλικο πρόσθετο content που θα αφορά σε behind-the-scenes και documentaries που αφορούν και τους τρεις πετυχημένους τίτλους. Η συλλογή αναπτύσσεται από την Blind Squirrel Games, η οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Irrational για το Infinite. Όπως έγινε γνωστό, η Bioshock Collection θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC και είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει μία ιδανική προσθήκη για τους gamers που δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το δυστοπικό σύμπαν που οραματίστηκε ο ξεχωριστός Ken Levine.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια