Τον Σεπτέμβριο η Gold Edition του Elder Scrolls: Online!

To διάσημο MMO Elder Scrolls: Online σίγουρα έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό από το 2014 που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα. Ωστόσο, για τους fans των massive online games, οι οποίοι δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μυθικό fantasy setting της Bethesda, πλέον μπορούν να αποκτήσουν την Gold Edition του δημοφιλούς MMO.
Η «χρυσή» αυτή έκδοση πέραν του core παιχνιδιού θα περιλαμβάνει όλα τα προηγούμενα updates και expansions – DLC που έχουν κάνει την εμφάνιση τους μέχρι στιγμής. Παράλληλα, η Gold Edition θα περιλαμβάνει ένα special horse mount, ενώ όσοι gamers δημιουργήσουν έναν νέο online account, θα λάβουν 500 crowns (η νομισματική μονάδα του παιχνιδιού) όταν πραγματοποιήσουν το registration τους.
H Elder Scrolls: Online Gold Edition θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC (δεν υπάρχει κάποια επίσημη αναφορά για την τιμή του πακέτου) και σίγουρα αποτελεί μία ιδανική λύση για τους gamers που είναι fans των MMO αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον επικό online κόσμο του Elder Scrolls.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια