Μεγάλη ζήτηση παγκοσμίως για τα Huawei P9 και P9 Plus

H Huawei – Business Consumer Group, ανακοίνωσε σήμερα ότι τα smartphones P9 και P9 Plus, έχουν πετύχει υψηλές παγκόσμιες πωλήσεις από τις 6 Απριλίου 2016, την ημέρα δηλαδή της επίσημης παρουσίασής τους στο Λονδίνο.


Οι παγκόσμιες αποστολές των δύο συσκευών έχουν υπερβεί τα 2,6 εκατομμύρια μέσα στις έξι μόλις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας τους, αφού σημειώνονται τεράστιες πωλήσεις στην Κίνα, στη Γαλλία, στη Φινλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία. Το Huawei P9 κατάφερε να γίνει αμέσως ένα δημοφιλές προϊόν, αφού οι πωλήσεις του είναι 130% υψηλότερες από αυτές του Huawei P8 στις διεθνείς αγορές. Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα συνέβαλαν στην αύξηση του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς της Huawei στο 8,5%, γεγονός που εδραίωσε την εταιρεία στην τρίτη θέση στον κλάδο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας.


Kατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2016, η Huawei απέστειλε 28,3 εκατομμύρια τεμάχια διεθνώς, ποσό που αντιστοιχεί σε 64% αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Περισσότερο συγκεκριμένα, η εταιρεία σημείωσε τα εξής επιτεύγματα:

Υψηλές πωλήσεις του P9: Το Huawei P9 σημειώνει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού προσελκύει υψηλό αγοραστικό ενδιαφέρον, γεγονός που φαίνεται από τους σημαντικούς αριθμούς προ-παραγγελιών και πωλήσεων.
Οι πωλήσεις του P9 σε ξεπερνούν αυτές του P8: Οι πωλήσεις του P9 είναι 130% υψηλότερες από αυτές του P8 στις παγκόσμιες αγορές εκτός Κίνας. Στη Γαλλία, οι πωλήσεις του P9 είναι πάνω από 1.000% υψηλότερες σε σχέση με τις πωλήσεις του P8. Επίσης, οι πωλήσεις του P9 σε σύγκριση με του P8, έχουν ανέβει κατά 400% στην Πολωνία και τη Φινλανδία και πάνω από 300% στη Μεγάλη Βρετανία.

Αυξανόμενη δημοτικότητα στις παγκόσμιες αγορές: Μετά την παγκόσμια παρουσίαση του P9 στο Λονδίνο, η δημοτικότητά του συνεχώς αυξάνεται σε διάφορες περιοχές μέσα από μία σειρά προωθητικών ενεργειών.
«Η Huawei έχει εστιάσει στη δημιουργία υψηλής ποιότητας συσκευών που επιδεικνύουν την αφοσίωσή μας στην άψογη σχεδίαση και την τεχνολογική καινοτομία. Aυτές οι καινοτόμες συσκευές προσελκύουν περισσότερους οπαδούς από ποτέ», δήλωσε ο κύριος Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια