Το Nuka World θα είναι το τελευταίο DLC για το Fallout 4

Δε χωράει αμφιβολία ότι όσοι είχατε την ευκαιρία να ξεζουμίσετε το μοναδικό Fallout 4, είναι βέβαιο ότι θα θέλατε ακόμη λίγη παραπάνω… wasteland. Σίγουρα το «υπαρξιακό» σας κενό θα το γέμισαν τα DLC  και expansions (Automatron και Far Harbour) που κυκλοφόρησαν λίγους μήνες μετά το release του δημοφιλούς RPG,
ενώ είναι βέβαιο ότι αρκετοί από εσάς θα ξοδέψατε μία «αιωνιότητα» πάνω στη δημιουργία του δικού σας post-apocalyptic μικρόκοσμου με τη χρήση των διαφόρων workshop add-ons και editing εργαλείων του παιχνιδιού.
Αν βέβαια όλα τα παραπάνω δεν σας έφτασαν και «πεινάτε» για ακόμη περισσότερο Fallout 4, τα ευχάριστα νέα είναι ότι το Nuka World DLC δεν πρόκειται να αργήσει και πολύ, καθώς αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στον Αύγουστο.
Το Nuka World θα είναι γεμάτο με νέες αποστολές και πρόσθετο content που σίγουρα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς fans. Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση (όπως επιβεβαίωσε και ο ιθύνων νους της Bethesda, Pete Hines) είναι ότι το Nuka World θα είναι το τελευταίο DLC για το Fallout 4, οπότε μετά το release του η ζωή θα συνεχίσει για τους fans με τα user-created mods. Αυτό δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση από τη στιγμή που η Bethesda έχει μετατοπίσει μεγάλο βάρος του development στο νέο Elder Scrolls game και σε δύο ακόμη δυνατά projects που όμως ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια