Ασύρματος φορτιστής για smartphones σε τιμή €7.40!

Η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης έχει πάψει εδώ και χρόνια να θεωρείται κάτι πρωτοποριακό στις τεχνικές προδιαγραφές των smartphones, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι εταιρείες σταμάτησαν να προσφέρουν την επιλογή στους χρήστες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα όλων των high-end smartphones της Samsung, αλλά και της
πλειοψηφίας των συσκευών από τις LG, HTC, Sony, Kyocera κλπ. Επίσης, η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης προσφέρεται και για τα iPhone 4/4S/5/5S/6/6S αρκεί να έχει τοποθετηθεί η ειδική θήκη.

Πολύς κόσμος, λοιπόν, έχει στην κατοχή του κάποιο smartphone με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, αλλά είναι γεγονός ότι ελάχιστοι έχουν ξοδέψει χρήματα για να προμηθευτούν έναν ειδικό φορτιστή και βολεύονται με τον συμβατικό τρόπο φόρτισης (καλώδιο). Αν, πάντως, σας απασχολεί το κόστος ενός τέτοιου φορτιστή, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην εξαιρετική προσφορά του καταστήματος CNdirect, στο οποίο βρήκαμε universal ασύρματο φορτιστή συμβατό με το πρωτόκολλο Qi σε τιμή μόλις €7.40!


Μιας και θα επισκεφθείτε το κατάστημα, αξίζει να περάσετε μια βόλτα και από την σελίδα με τα ακουστικά και τα ηχεία, καθώς θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις σε τραγικά χαμηλές τιμές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια