Διαθέσιμο το Xbox Play Anywhere από τις 13 Σεπτεμβρίου! Έτοιμοι;

Τα νέα για το «Xbox Play Anywhere» τα μάθαμε πριν ένα μήνα στην φετινή έκθεση Ε3, μετά την επίσημη παρουσίαση που μας έκανε η Microsoft. Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα (αλήθεια, ποιοι είστε βρε; ) το Xbox Play Anywhere φέρνει πιο κοντά το Xbox One και τα Windows 10,
 επιτρέποντας σου να αγοράζεις παιχνίδια (που συμμετέχουν βέβαια σε αυτή τη πρωτοβουλία) μια μόνο φορά, αλλά να μπορείς να το παίξεις και στις δυο πλατφόρμες ταυτόχρονα. Αν αγοράσεις ένα παιχνίδι στο Xbox One θα εμφανιστεί και στην βιβλιοθήκη των Windows 10, ενώ η αποθηκευμένη πρόοδος, τα επιτεύγματα και άλλες πληροφορίες θα εμφανίζονται και στις δυο πλατφόρμες.

Η νέα πρωτοβουλία θα περιλαμβάνει την επετειακή αναβάθμιση των Windows 10 για το PC, και την καλοκαιρινή αναβάθμιση του Xbox One για την κονσόλα. Τα παιχνίδια που υπάρχουν στο Xbox Store θα περιλαμβάνουν το εταιρικό σήμα του Play Anywhere για να ξεχωρίζουν από αυτά που δεν συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, ενώ η Microsoft σκοπεύει να προσθέσει στο Play Anywhere αρκετούς νέους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν αργότερα το 2016.


Μέχρι στιγμής, αυτή είναι η λίστα με τα υποστηριζόμενα παιχνίδια:

Gears of War 4
Forza Horizon 3
ReCore
Sea of Thieves
Halo Wars 2
Scalebound

Killer Instinct Season 3
State of Decay 2
Ark: Survival Evolved
Cuphead
We Happy Few
Crackdown 3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια