Επίσημα διαθέσιμη η AMD Radeon RX 460

Επίσημα πωλείται από σήμερα η νεότερη entry-level πρόταση της AMD, δηλαδή η Radeon RX 460, που απευθύνεται σε φίλους των casual games και των eSports, οι οποίοι προτιμούν μια κάρτα με χαμηλό κόστος.


Ομολογουμένως το σετ χαρακτηριστικών της νέας «μικρής» Radeon εντυπωσιάζει, αφού η κάρτα υποστηρίζει πλήθος σύγχρονων τεχνολογιών στον τομέα των γραφικών, όπως για παράδειγμα τα Vulcan, DirectX 12 και AMD FreeSync, γεγονός που αυξάνει την αντοχή της στο χρόνο.

Αν και οι επιδόσεις μιας Radeon RX 460, όπως είδαμε χθες, δεν συγκρίνονται άμεσα με αυτές των σαφώς ισχυρότερων Radeon RX 480 και RX 470, παραμένουν αξιόλογες και θα καλύψουν τις ανάγκες του λιγότερο απαιτητικού gamer για τουλάχιστον 2 χρόνια, ειδικά αν αυτός ασχολείται κυρίως με τίτλους όπως τα Overwatch, DotA 2 και LoL.Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο για τη Radeon RX 460, είναι ότι μια υλοποίησή της δεν αναμένεται να καταναλώνει περισσότερα από 75 Watt ενέργειας, κάτι που την καθιστά κατάλληλη για συστήματα που προορίζονται για χρήση στο σαλόνι, είτε ως αμιγώς HTPC λύσεις, είτε ως υπολογιστές για casual gaming.


Αυτό όμως που όμως θα δελεάσει αρκετούς χρήστες, είναι η εξαιρετικά χαμηλή τιμή της νέας "μικρής" Radeon, αφού αρκετές υλοποιήσεις της θα μπορούν να αποκτηθούν από $109. Ελπίζουμε βέβαια η τιμή αυτή να ισχύσει και στη χώρα μας και να μην έχουμε ανατιμήσεις ανάλογες άλλων προϊόντων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια