Η BlackBerry επανέρχεται με την πιο λεπτή συσκευή που έβγαλε ποτέ

Η BlackBerry δείχνει ότι δεν έχει τελειώσει με τις συσκευές ακόμα. Την Τρίτη, ο άλλοτε κυρίαρχος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων άφησε να διαρρεύσει η λεπτότερη συσκευή που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, το DTEK50.


Το όνομα της συσκευής είναι σημαδιακό, δεδομένου ότι το DTEK ισχύει και για το λογισμικό ασφαλείας των BlakcΒerry το οποίο συναντήσαμε για πρώτη φορά στο αξιοθαύμαστο, αλλά πολύ ακριβό Priv. Σε αυτήν τη συσκευή βλέπουμε ότι δεν έχει τοποθετήσει φυσικό πληκτρολόγιο αλλά αφής, ενώ η υποδοχή microUSB δεν είναι τοποθετημένη σε κεντρικό σημείο της κάτω πλευράς. Προσφέρει πλήρη κρυπτογράφηση δεδομένων και ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό.


Επιπλέον μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι ότι θα έχει οθόνη 5.2” Full HD και επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 617.

Όσον αφορά τη μνήμη θα έχει RAM 3GB και αποθηκευτικό χώρο 16GB. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι βέβαια Android 6.0.1 Marshmallow και η μπαταρία 2610mAh με τεχνολογία QuickCharge 2.0. Το βάρος υπολογίζεται στα 135 γραμμάρια. Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης μία κάμερα 13 megapixels, διπλό φλας LED και επεκτάσιμη μνήμη (μέχρι 2 TB μέσω μιας υποδοχής κάρτας micro SD).

Αυτό που μπορεί να ενθουσιάσει τους οπαδούς BlackBerry περισσότερο, όμως, είναι η τιμή του. Το DTEK50 είναι προς πώληση για προπαραγγελία τώρα, με τιμή που αρχίζει από 299 δολάρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια