Η Cortana έρχεται (μαζί με πολλές αλλαγές) στο Xbox One Summer update!

Τo Xbox One S βρίσκεται προ των πυλών και η Microsoft πήρε την απόφαση να εμπλουτίσει και να ανανεώσει σημαντικά τις λειτουργίες και το User Interface της κονσόλας της, δίνοντας μία απαραίτητη νότα φρεσκάδας που σίγουρα θα κάνει τη ζωή των gamers ευκολότερη.
To καλοκαιρινό update προσθέτει την εικονική βοηθό Cortana, μουσική στο background, όπως επίσης την εξαιρετικά σημαντική λειτουργία του Language region independence (που επιτρέπει την επιλογή γλώσσας ανεξαρτήτως από την επιλεγμένη περιοχή που έχει πραγματοποιήσει ο εκάστοτε user).


Πιο συγκεκριμένα, οι gamers θα μπορούν να βάζουν μουσική στο background παίζοντας τα αγαπημένα τους games (μέσω του Pandora app), ενώ η Cortana (διαθέσιμη για αρχή στις ΗΠΑ και στην Αγγλία) θα μπορεί «υπακούει» στους εντολές του κατόχου του Xbox One, με τη χρήση είτε του Kinect είτε μέσω headset. Στόχος των developers της Microsoft είναι στο μέλλον να προσαρμόσουν την Cortana κατάλληλα ώστε να αποτελέσει ένα «σημείο αναφοράς» για τις ανάγκες των gamers.  Εκτός από την εισαγωγή των παραπάνω features, οι χρήστες του Xbox One θα παρατηρήσουν και άλλες σημαντικές αλλαγές, όπως είναι για παράδειγμα: η βελτιωμένη Game Collection που βοηθάει στην ευκολότερη πλοήγηση στην games library, η καλύτερη υποστήριξη για το Windows Store, η νέα λειτουργία Facebook Friend Finder, η καλύτερη ενοποίηση με τα Windows 10 και τέλος η πιο καλή λειτουργία του Xbox share feature. Ολοκληρώνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι μαζί με το summer update κάνει την εμφάνιση του και το Xbox App σε iOS και Android, το οποίο δίνει τη δυνατότητα της ευκολότερης σύνδεσης με την community του Xbox Live.  To roll out του summer update έχει ήδη ξεκινήσει…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια