Huawei P9: Το ιδανικό κινητό για επαγγελματίες!

Η σχεδίαση ενός smartphone, που απευθύνεται σε επαγγελματίες, αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων. Σε μία τέτοια περίπτωση, δεν υπάρχει περιθώριο για ημίμετρα. Οι χρήστες-επαγγελματίες κινητών τηλεφώνων περιμένουν από τους σχεδιαστές ένα υπέροχο σχέδιο, τις καλύτερες τεχνικές παραμέτρους, καθώς και τα κατάλληλα εκείνα
χαρακτηριστικά που θα είναι ενσωματωμένα στις συσκευές και θα τους βοηθούν να διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους διασφαλίζοντας τα σημαντικά δεδομένα που αποθηκεύουν στα τηλέφωνά τους.


Μόνο οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στον κόσμο μπορούν να ανταποκριθούν σε τόσο σημαντικές προσδοκίες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες συσκευές υψηλών απαιτήσεων στην αγορά. Μία από αυτές τις συσκευές είναι και το Huawei P9, διάδοχος του πολύ επιτυχημένου Huawei P8. Το μοντέλο αυτό είχε ιδιαίτερα ικανοποιητικές πωλήσεις, τις οποίες φαίνεται να ξεπερνά το νέο Huawei P9.

Οι εταιρικοί πελάτες δεν είναι λάτρεις των συσκευών με υπερβολικά στοιχεία. Γι’ αυτούς ένα smartphone θα πρέπει να είναι έξυπνο και με σοφιστική διάθεση, αλλά συγχρόνως μοντέρνο και σχεδιασμένο κατ’ αποκλειστικότητα για τους ίδιους. Όσον αφορά στο Huawei Ρ9, το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται χάρη σε μία φωτογραφική μηχανή με διπλό φακό στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και έναν κομψό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτό που αναδεικνύει το Ρ9 σε μία σύγχρονη συσκευή είναι, μεταξύ άλλων, και το βύσμα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Διαθέτει την πιο εξελιγμένη USB-C θύρα, που προς το παρόν υπάρχει σε ελάχιστες συσκευές. Βασικό της πλεονέκτημα αποτελεί η συμμετρία της, καθώς επιταχύνει τη μεταφορά δεδομένων όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με έναν υπολογιστή και έτσι καθιστά ευκολότερη τη σύνδεση με τον φορτιστή. Οι αποχρώσεις του Huawei P9 αναδεικνύονται σε τρία υπέροχα χρώματα: Χρυσό, Γκρι και Ασημί.

Το Ρ9 διαθέτει μία οθόνη με βέλτιστο μέγεθος 5.2″, η οποία επιτρέπει τη χρήση του κινητού μόνο με το ένα χέρι. Παράλληλα είναι αρκετά μεγάλη έτσι ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να διαβάζει κείμενα ή μηνύματα πολύ εύκολα, χάρη στην υψηλή ανάλυση που διαθέτει.

Η συγκεκριμένη οθόνη χάρη στην πιο εξελιγμένη τεχνολογία προστασίας οθόνης που διαθέτει, την Corning Gorilla Glass 4, προστατεύεται τέλεια, κάτι απόλυτα χρήσιμο και ιδιαίτερα σημαντικό για όσους δουλεύουν σε βιομηχανίες, καθώς τα τηλέφωνα σε αυτούς τους χώρους συνήθως κινδυνεύουν από τυχαίες ζημιές και ατυχήματα.

Το ειδικό γυαλί που προστατεύει την οθόνη εξασφαλίζει με την πιο προηγμένη τεχνολογία αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τα δεδομένα του χρήστη. Η ασφάλεια αυτού του είδους έχει γίνει ήδη πρότυπο σε πολλές μεγάλες εταιρείες. Έτσι ο συνδυασμός ταχύτητας και αξιοπιστίας του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων καθιστά το Huawei P9 πραγματικά εκπληκτικό. Το δακτυλικό σας αποτύπωμα είναι πλέον ασφαλές χάρη στην πλατφόρμα ARM TrustZone.

Συνήθως οι επαγγελματίες, λόγω έλλειψης χρόνου, χρησιμοποιούν κινητά που είναι γρήγορα και αξιόπιστα. Το Huawei P9 είναι ένα από αυτά, καθώς διαθέτει εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως τον ταχύτερο οκταπύρηνο επεξεργαστή, τον HiSilicon Kirin 955, αλλά και 3 GB RAM καθώς και 32 GB χώρο αποθήκευσης ROM για το λειτουργικό σύστημα και τα πολυμέσα. Η χωρητικότητα της μνήμης, σε περίπτωση που χρειαστεί, μπορεί να επιμηκυνθεί με κάρτες microSD .

Για τους επαγγελματίες που είναι υποχρεωμένοι να ταξιδεύουν συχνά και τακτικά λόγω υποχρεώσεων, το Huawei P9 τους παρέχει πλοήγηση με μεγάλη ακρίβεια χάρη στο GPS που διαθέτει, με την υπογραφή των συστημάτων Glonass και BeiDou (BDS), ενώ τους προσφέρει και τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους την πιο γρήγορη Wi-Fi ac συνδεσιμότητα (καθώς επίσης και την a/b/g/n) και το LTE 6.

Το εγκατεστημένο λογισμικό σε ένα κινητό τηλέφωνο αποτελεί βασικό κριτήριο και αναγκαία προϋπόθεση για τους επαγγελματίες, καθώς θα πρέπει να είναι γρήγορο, αποτελεσματικό, αξιόπιστο και κυρίως αναβαθμισμένο σε κάθε τελευταία του έκδοση. Το Huawei P9 ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές τις προσδοκίες, καθώς διαθέτει την τελευταία έκδοση του Android 6 με τη διεπαφή EMUI 4.1, που σχεδιάστηκε από την ίδια την εταιρεία προσθέτοντας τις πιο χρήσιμες λειτουργίες που θα ικανοποιήσει απόλυτα έναν απαιτητικό πελάτη. Η πλοήγηση, η πρόγνωση καιρού και ο φακός είναι διαθέσιμα για χρήση μαζί με τα προγράμματα WPS Office Suite για επεξεργασία αρχείων PDF και Microsoft Office. Στη συνέχεια, μπορεί να γίνει η αποθήκευση εγγράφων στη μνήμη του τηλεφώνου ή στο Dropbox .

Εάν η εταιρεία που δραστηριοποιείστε χρησιμοποιεί το Google Docs ή το Office 365, το Huawei P9 μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει στη στιγμή τον υπολογιστή σας, που δεν τον μεταφέρετε μαζί σας, όταν πρέπει να διορθώσετε κάτι γρήγορα κι ενώ επιβιβάζεστε σε κάποιο μεταφορικό μέσο για ένα ταξίδι.

Όποιο κι αν είναι το προφίλ της εταιρείας που εργάζεστε, η εταιρική παρουσία στα social media είναι πλέον επιβεβλημένη. Το Facebook και το Instagram είναι ιδανικά Μέσα για τη δημοσίευση όμορφων εικόνων. Κατά αυτό τον τρόπο η εταιρεία σας μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα γιατί με το Huawei P9 δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να αγοράσετε μία επαγγελματική φωτογραφική μηχανή. Η κάμερα με τον διπλό φακό και τον αισθητήρα 12 MP που διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο μπορούν να «απογειώσουν» τη λήψη φωτογραφιών, καθώς ο σχεδιασμός του πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία Leica, πρωτοπόρο εταιρεία στη φωτογράφιση. Το τελικό αποτέλεσμα με την κάμερα του Huawei P9 δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από εκπληκτικό.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για ένα εταιρικό τηλέφωνο είναι η «καρδιά του», δηλαδή η απόδοση της μπαταρίας. Στο Huawei P9 η μπαταρία περιέχει ένα κύτταρο 3000 mAh, το οποίο είναι αρκετό για να διαρκέσει για 1,5-2 ημέρες χωρίς φόρτιση. Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα σχέδια εξοικονόμησης ενέργειας: Performance, Smart ή Ultra.


Σύμφωνα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που διαθέτει το Huawei P9 πληροί τις πιο δύσκολες απαιτήσεις των εταιρικών πελατών, είναι βέβαιο ότι αποτελεί ένα τέλειο και καλοφτιαγμένο smartphone. Ο όμορφος και κομψός σχεδιασμός του συνδυάζεται με εξαιρετικά εξαρτήματα. Το τηλέφωνο λειτουργεί με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα και μία καλά σχεδιασμένη και αξιόπιστη EMUI διεπαφή. Αποτελεί ένα σπουδαίο εργαλείο για να ασχοληθεί κάποιος με τα εργασιακά του e-mails και την επεξεργασία των εγγράφων του εν κινήσει. Παράλληλα, όλα τα δεδομένα του είναι επιμελώς ασφαλισμένα χάρη σε έναν προηγμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Θα εκπλήξετε ευχάριστα τον διευθυντή σας με την ποιότητα των φωτογραφιών του έργου σας, ενώ η μπαταρία μεγάλης διάρκειας του κινητού, σας κρατά σε συνεχή επαφή τόσο με την εταιρεία όσο και με τους πελάτες σας ανά πάσα στιγμή. Κανένα άλλο τηλέφωνο δεν θα μπορούσε να ήταν τόσο καλό, γιατί εκτός των υπολοίπων πλεονεκτημάτων του διατίθεται και σε εξαιρετικά ελκυστική τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια