Διέρρευσε το Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10 (IFA 2016)!

Βρισκόμαστε μία ανάσα από την IFA 2016 (αρχίζει στις 2/9 με τα πρώτα events-παρουσιάσεις των μεγάλων εταιρειών να ξεκινούν δύο μέρες πριν) και ήδη έχουν αρχίσει να σκάνε οι πρώτες διαρροές των συσκευών που θα πρωταγωνιστήσουν για τους επόμενους μήνες.Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η "έκπληξη" που ετοιμάζει η Lenovo για την IFA 2016 ακούει στο όνομα Yoga Tab 3 Plus 10 και είναι μία πρόταση που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών που αναζητούν ένα δυνατό και αξιόπιστο mid-range tablet.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το report του γερμανικού site WinFuture.de, το Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10 θα διαθέτει 10ιντσή οθόνη υψηλής ανάλυσης με aspect ratio 16:10 και με resolution που θα φτάνει τα 2560x1600 pixels. Στα ενδότερα η νέα πρόταση της Lenovo θα φιλοξενεί Snapdragon 650 chipset (χρονισμένο στα 1,8GHz) και "όλα τα λεφτά" αναμένεται να είναι η μπαταρία του, η οποία θα διαθέτει χωρητικότητα στα 9300mAh (κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερες από 18 ώρες αυτονομίας).


Το νέο μέλος της οικογένειας των Yoga tablets θα διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής με το μέταλλο να κυριαρχεί και θα ζυγίζει περίπου 683 γραμμάρια. Επιπλέον, θα διαθέτει 32GB on-board storage (επεκτάσιμη μέσω MicroSD), USB-Type C και κύρια κάμερα στα 13MP. Επίσης, θα διαθέτει αρκετά δυναμικό ήχο με ηχεία που θα φέρουν την υπογραφή της JBL.


Το νέο tablet της Lenovo αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 390$ (Wi-Fi only μοντέλο) και γύρω στα 450$ η LTE version του. Αναμφίβολα, μία ακόμη δυναμική πρόταση από την Lenovo στην αγορά των tablets και περισσότερα για αυτό (αλλά και για άλλες συσκευές) θα βρείτε στο Digitallife.gr, που θα καλύψει για μία ακόμη χρονιά εκτενώς (με συνεχή ειδησεογραφία και hands-on videos) τη μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας: IFA 2016.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια