Η HIS αποκάλυψε την προσιτή Radeon RX 460 iCooler OC

Η HIS είναι μια από τις γνωστότερες εταιρείες κατασκευής οικονομικών καρτών γραφικών με GPU της AMD, οι οποίες όμως εξοπλίζονται με άριστα συστήματα ψύξης, που όχι μόνο είναι αποδοτικά, αλλά και σχεδόν αθόρυβα.


Με την HIS Radeon RX 460 iCooler OC, η εταιρεία εμπλούτισε τη σειρά entry-level προϊόντων της, που απευθύνονται σε gamers οι οποίοι αρκούνται σε λιγότερο υψηλές επιδόσεις, αλλά δίνουν έμφαση στην αξιοπιστία, την εξοικονόμηση ενέργειας και την αθόρυβη λειτουργία.


Παρατηρώντας κανείς την κάρτα, θα διαπιστώσει ότι το PCB διαφέρει από τη σχεδίαση αναφοράς της AMD, ενώ μάλιστα διαθέτει και την κατάλληλη υποδοχή τροφοδοσίας για PCIe power connector των έξι pin. Μια τυπική Radeon RX 460 δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία, όμως η προσθήκη αυτή της HIS διασφαλίζει ότι η κάρτα δεν θα... ξεμείνει από ενέργεια, ακόμα κι αν υπερχρονιστεί αρκετά.


Μιλώντας για υπερχρονισμό, το ρολόι του πυρήνα έχει «πειραχτεί» ήδη από τη HIS, λειτουργώντας έτσι στη συχνότητα των 1090MHz και έχοντας τη δυνατότητα να φτάσει έως τα 1220MHz σε λειτουργία boost. Η μνήμη της κάρτας είναι τύπου GDDR5 στα 7,0GHz, ενώ η συνολική ποσότητά της είναι 2GB.


Το σύστημα ψύξης της HIS Radeon RX 460 iCooler OC δεν είναι σίγουρα το πιο... φαντεζί που έχετε δει, όμως αρκεί για να κρατήσει τη θερμοκρασία της κάρτας σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς να γίνεται ενοχλητικά θορυβώδες.

Όσον αφορά στην τιμή της συγκεκριμένης κάρτας, αυτή δεν αναμένεται να ξεπερνά τα €130.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια