Η Ubisoft καθυστερεί το DLC του “The Division” ώστε να διορθώσει (πάλι) το βασικό παιχνίδι

Το διάσημο πλέον multiplayer παιχνίδι της Ubisoft με τίτλο “The Division” κατάφερε ένα επιτυχημένο λανσάρισμα τον περασμένο Μάρτιο, όμως οι αλουστράριστες σχεδιαστικές επιλογές στα δωρεάν περιεχόμενα που βγήκαν τους επόμενους μήνες είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αρκετών σφαλμάτων στο βασικό

παιχνίδι. Καθώς η πορεία του παιχνιδιού οδεύει προς το δεύτερο επί πληρωμή DLC, με τίτλο “Survival”, το studio μεταφέρει το λανσάρισμα του στα τέλη του 2016, ενώ αφιερώνει το επερχόμενο  update του Οκτωβρίου στην διόρθωση του βασικού μέρους του παιχνιδιού. Αυτό μεταφέρει το τρίτο λανσάρισμα, το “Last Fall”, για το 2017.


Η Ubisoft παρουσίασε σε ένα blog την λίστα με της διορθώσεις του Update 1.4, το οποίο θα διορθώνει τόνους από bugs, θα κάνει τα loot drops περισσότερο σχετικά, θα κάνει μικροαλλαγές στην δυσκολία των εχθρών, και θα εξισορροπεί τον εξοπλισμό και τις εισαγωγικές προσαρμογές στο PvP και στην Dark Zone. Την στιγμή που παραδέχονται ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα να διορθώσουν πριν το λανσάρισμα του νέου DLC, η εταιρία προσφέρει ένα εβδομαδιαίο ενημερωτικό των αναβαθμίσεων για τους παίχτες, με την ελπίδα ότι αυτές οι αλλαγές θα προσφέρουν καλύτερη βάση πριν το “Survival” DLC, έτσι ώστε η εταιρία να αποφύγει την απαγόρευση των παιχτών που εκμεταλλεύονται τα σφάλματα, όπως ακριβώς συνέβη με το πρώτο περιεχόμενο τον περασμένο Απρίλιο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια