Επίσημο... τέλος; Η Samsung τερματίζει τις πωλήσεις του Galaxy Note 7 σε όλο τον κόσμο

Ανάκληση εκδόσεων, εκ νέου προβλήματα και συνεχή δημοσιεύματα εκρήξεων ανά τον κόσμο. Αυτή η ιστορία δε συμφέρει κανέναν να συνεχίσει να απασχολεί τον παγκόσμιο τύπο και, όπως φαίνεται, κανένα Samsung Galaxy Note 7


δεν είναι αυτή τη στιγμή απολύτως ασφαλές. Έτσι, η κορεατική εταιρεία αποφάσισε να ζητήσει από όλες τις εταιρείες που συνεργάζεται να σταματήσουν να πωλούν το Galaxy Note 7, διακόπτοντας φυσικά και τη διαδικασία αντικατάστασης "προβληματικών" μονάδων με νέες "ασφαλείς".


Όλοι οι χρήστες που διαθέτουν Note 7 καλούνται να απενεργοποιήσουν τις συσκευές τους, περιλαμβάνοντας και μονάδων αντικατάστασης. Στην ανανεωμένη recall page, η Samsung αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες πρέπει να επιλέξουν ή να ανταλλάξουν το smartphone τους με ένα άλλο ή να ζητήσουν πίσω χρήματα.

"Συνεργαζόμαστε με τους αρμόδιους ρυθμιστικούς φορείς για να διερευνήσουμε τις πρόσφατα αναφερθείσες περιπτώσεις που αφορούν το Galaxy Note 7" αναφέρει η Samsung σε σχετικό blog post της.


Περιμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις για το αν η συσκευή θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ή το τέλος δε θα είναι τόσο... οριστικό και θα επιστρέψει, μετά από όλα αυτά τα προβλήματα, στην αγορά με ασφάλεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια