Το Viber παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Public Accounts για επιχειρήσεις

To Viber, μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, ανακοινώνει σήμερα τη νέα υπηρεσία «Public Accounts» που θα επιτρέπει σε επιχειρήσεις, δημοφιλή εμπορικά σήματα και δημόσια πρόσωπα να αλληλεπιδρούνσε προσωπικό επίπεδο, εύκολα και αδιάλειπτα με τους περισσότερους από 800 εκατ. μοναδικούς εγγεγραμμένους χρήστες της εφαρμογής ανά την υφήλιο.

Μέσω των «Public Accounts το Viber θα προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις, δημοφιλή εμπορικά σήματα και δημόσια πρόσωπα να επικοινωνούν αμφίδρομα με το κοινό τους μέσω μιας εύχρηστης πλατφόρμας που συγκεντρώνει ποικίλα εργαλεία 1-on-1 chat (προσωπικής συνομιλίας) ή δημόσιας αναμετάδοσης.


«Μέχρι τώρα εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Viber για να επικοινωνούν δωρεάν και με ασφάλεια με τους φίλους, την οικογένεια και το επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Σήμερα λανσάρουμε ένα νέο κανάλι με το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν και με τις επιχειρήσεις», δήλωσε ο Michael Shmilov, γενικός διοικητικός διευθυντής (COO) της Viber.

Το πρώτο σετ εργαλείων της νέας υπηρεσίας θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προσεγγίζουν το κοινό τους στο Viber με μηνύματα και μέσω μιας εμπλουτισμένης διεπαφής χρήστη που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια