Πώς μπορώ να κάνω διαγραφή ενός Instagram λογαριασμού; Γράφει : Ο Κώστας Δημητριάδης.

Γράφει :  Ο Κώστας Δημητριάδης.
Τηλεοπτική Εκπομπή " All About Computers "

Η ψηφιακή τεχνολογία είναι σύμμαχος και όχι εχθρός ας μάθουμε λοιπόν να χειριζόμαστε την τεχνολογία σωστά προς όφελος της κοινωνίας αλλά και την ποιότητα ζωής.Με τόσα νέα Κοινωνικά Δίκτυα και social εφαρμογές να ξεπετάγονται από το πουθενά, υπάρχουν χρήστες οι οποίοι θέλουν να τα δοκιμάζουν όλα και να κρατούν ύστερα επαφή με ό,τι τους αρέσει περισσότερο. Αν, λοιπόν, είχατε δοκιμάσει το Instagram και δεν το βρήκατε ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να θέλετε να κάνετε διαγραφή του λογαριασμού σας και να το ξεφορτωθείτε, δείτε τον παρακάτω οδηγό. Η διαγραφή μπορεί να γίνει μονάχα μέσω web και όχι μέσω της εφαρμογής του Instagram από κάποια κινητή συσκευή.

Διαδικασία διαγραφής Instagram λογαριασμού μέσω web

1) Κάνεις κλικ στο σύνδεσμο διαγραφής και πραγματοποιείς σύνδεση με τον Instagram λογαριασμό σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
2) Επιλέγεις έναν από τους διαθέσιμους λόγους αποχώρησης. Ο πιο γενικός λόγος είναι ο «Other reason(s)».

3) Στο νέο πλαίσιο που εμφανίζεται από κάτω, πληκτρολογείς τον κωδικό πρόσβασης του Instagram λογαριασμού σου.


4) Τέλος, κάνεις κλικ στην επιλογή «Permanently deactivate my account».

Μετά την τελευταία επιλογή, ο Instagram λογαριασμός του χρήστη διαγράφεται οριστικά, με τις φωτογραφίες, τα σχόλια, τα likes, τα follow και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα να μην είναι ανακτήσιμα στο μέλλον. Τέλος, το username του χρήστη κλειδώνεται και δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά στο μέλλον, ούτε από τον ίδιο, ούτε από κανέναν άλλο χρήστη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια