Πώς να μην φαίνεστε σε σύνδεση (online) στο Viber! Γράφει :Ο Κώστας Δημητριάδης.

Γράφει :  Ο Κώστας Δημητριάδης.
Τηλεοπτική Εκπομπή " All About Computers "

Η ψηφιακή τεχνολογία είναι σύμμαχος και όχι εχθρός ας μάθουμε λοιπόν να χειριζόμαστε την τεχνολογία σωστά προς όφελος της κοινωνίας αλλά και την ποιότητα ζωής.


Από προεπιλογή, το Viber επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πότε οι επαφές τους βρίσκονται σε σύνδεση, δηλαδή online, καθώς και πότε συνδέθηκαν για τελευταία φορά, είτε πρόκειται για λίγα λεπτά πριν, είτε για ολόκληρες μέρες. Γνωρίζετε πως στο Viber υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης της κατάστασης σύνδεσης ενός χρήστη;

Διαδικασία απενεργοποίησης της κατάστασης σύνδεσης ενός χρήστη στο Viber1) Ανοίξτε το Viber και επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές κάτω δεξιά.

2) Επιλέξτε «Ρυθμίσεις».
3) Στη συνέχεια επιλέξτε «Ιδιωτικό απόρρητο».

4) Τέλος, απενεργοποιήστε την επιλογή «Κοινή χρήση κατάστασης σύνδεσης».

Θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως η αλλαγή της τελευταίας ρύθμισης πραγματοποιείται μονάχα μία φορά για κάθε 24 ώρες, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα χρειαστεί να περιμένετε μία ολόκληρη μέρα για επαναφορά της ρύθμισης. Επίσης, μη μοιράζοντας τη δική σας κατάσταση σύνδεσης, το Viber δε σας επιτρέπει να μπορείτε να βλέπετε την κατάσταση σύνδεσης των επαφών σας, κάτι το οποίο ακούγεται δίκαιο.

www.socialmedialife.gr