Τα γραφικά του NBA 2K18 ανεβαίνουν επίπεδο (απολαύστε το πρώτο trailer)!

Μία παροιμία αναφέρει ότι «εχθρός του καλού είναι μόνο το καλύτερο» και αυτό φαίνεται να πιστεύει και η 2K Sports, η οποία κάθε χρόνια με ένα μαγικό τρόπο κατορθώνει να τελειοποιεί τόσο τα γραφικά όσο και τους υπόλοιπους μηχανισμούς του NBA 2K.
Για αυτό και το NBA 2K18 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς και στη φετινή έκδοση οι game developers έχουν βάλει και πάλι πολύ ψηλά τον πήχη.

Συγκεκριμένα, όπως θα παρακολουθήσετε και στο (πρώτο) trailer που μόλις κυκλοφόρησε οι developers έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη μίας μηχανής γραφικών που δημιουργήθηκε από το μηδέν για να καταστήσει τον κόσμο του NBA 2K18 ακόμη πιο ρεαλιστικό. Χρησιμοποιώντας μία σειρά από νέες high-tech φωτογραφικές τεχνικές αλλά και την τεχνολογία του laser scanning, το σχεδιαστικό team του παιχνιδιού είναι εμφανές ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία εκπληκτικά φωτο-ρεαλιστική εμπειρία.


Τα πρόσωπα και το δέρμα των παικτών για παράδειγμα «αντιδράει» εκπληκτικά στις πηγές του φωτός, με τους δημιουργούς να φυλακίζουν ακόμη και την πιο παραμικρή λεπτομέρεια στα παπούτσια και στα kits των παικτών. Επιπλέον, οι διαθέσιμες MyPLAYER customization options πλησιάζουν το «real thing» περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με αμέτρητες επιλογές που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον παίκτη σας όπως ακριβώς εσείς το επιθυμείτε!


 To ΝΒΑ 2Κ18 κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου (για Xbox One, PS4, PC, Xbox 360 και PS3) και στο trailer που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την εκπληκτική δουλειά που κάνουν οι developers του…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια