Χαμός στο νέο καταιγιστικό «PvP» trailer του Destiny 2!

To Destiny 2 δε χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα από τα top games της φετινής χρονιάς και ένα game που θα αποτελεί για πολύ καιρό αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις των gamers.Με λιγότερο από έναν μήνα να απομένει για το πολυπόθητο release του, ήδη γνωρίζουμε αρκετά πράγματα γι αυτό (βοήθησε άλλωστε και η σούπερ πετυχημένη beta του), ωστόσο όσα περισσότερα βλέπουμε… τόσο καλύτερο γίνεται! Για αυτό και το πρόσφατο PvP trailer του παιχνιδιού που μόλις κυκλοφόρησε, δε χωράει αμφιβολία ότι μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε το 4vs4 multiplayer του αγαπημένου game σε όλη του την  μεγαλοπρέπεια.

 Το ολιγόλεπτο trailer απεικονίζει τον χαμό που λαμβάνει χώρα σε μία «παραδοσιακή» Crucible multiplayer αναμέτρηση και απεικονίζει στο full τις ξεχωριστές δυνατότητες κάθε class. Καταιγιστική δράση, μοναδική ατμόσφαιρα, εντυπωσιακά firefights, φρενήρης ρυθμός, αλλά και μία καλή ματιά στους διαθέσιμους maps του παιχνιδιού, αποτελούν τα κύρια σημεία του competitive mode που θα δείτε να ξεδιπλώνεται στο trailer που ακολουθεί (το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας ανοίξει την όρεξη). 

Το Destiny 2 κυκλοφορεί στις 8 Σεπτεμβρίου για Xbox One και PlayStation 4, ενώ μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και στα PC. Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και… απολαύστε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια