Το Wonderful 101 Remastered της Platinum

To Wonderful 101 πρόκειται για ένα από πιο ενδιαφέροντα και cool action-platfom games της Platinum, το οποίο έκανε την εμφάνιση του το 2013 στο Wii U και σίγουρα δεν τα πήγε κι άσχημα (είναι Platinum after all)…


Πρόσφατα η Platinum Games πραγματοποίησε ένα πείραμα, το οποίο αποδείχθηκε πλήρως επιτυχημένο, καθώς ανέβασε μια crowdfunded campaign στο Kickstarter, η οποία αφορούσε στην remastered version του Wonderful 101!

Οι gamers όχι μόνο αποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αλλά πραγματικά «έριξαν» το Kickstarter, καθώς μέσα σε λίγες ώρες όχι μόνο έπιασε τον πρώτο στόχο των 50.000 δολαρίων που αφορούσε σε ένα remaster του παιχνιδιού για το Nintendo Switch, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, συγκεντρώνοντας περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια.


Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το Switch, η remaster έκδοση του Wonderful 101 θα κυκλοφορήσει τόσο σε PC, όσο και σε PlayStation 4! Αυτή τη στιγμή έχουν συνεισφέρει τον οβολό τους περισσότεροι από 16.700 backers, ενώ εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η Platinum πρόκειται να το κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο του 2020.