Το ηχείο που φέρνει το πάρτι όπου πας

Αυτό θέλησε προφανώς να αλλάξει η φίρμα με το HyperBoom, που είναι ψηλό, ορθογώνιο και δυνατό, γεμίζοντας τον χώρο με κρυστάλλινο ήχο για όλους.
Τι κάνει διαφορετικό το HyperBoom από τα άλλα φορητά ηχεία; Το EQ του, πρώτα απ’ όλα, που ρυθμίζεται αυτόματα με βάση την ακουστική συνθήκη του εκάστοτε χώρου.

Το γεγονός, επίσης, ότι λειτουργεί τόσο ως ηχείο για μαζώξεις με την παρέα και κανονικά πάρτι αλλά και ως ηχείο για το home cinema.

Και βέβαια διαθέτει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά, που έρχονται από τα άλλα ηχεία της Ultimate Ears.

Το HyperBoom υποστηρίζει τις one-touch playlists και μέσω της σχετικής εφαρμογής της Ultimate Ears, επιτρέποντάς σου να παίζεις τις playlists σου από το Spotify, το Amazon Music, το Apple Music κ.λπ.

Και βέβαια είναι ένα ηχείο στο οποίο μπορείς εύκολα να στέλνεις μουσική από πολλαπλές συσκευές, τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα.

Έχει τέλος το πρωτόκολλο αδιαβροχοποίησης IPX4 για να μη φοβάται υγρασίες και χυμένα ποτά. Ακόμα και μικρόφωνο διαθέτει, αν και η Ultimate Ears ισχυρίζεται πως δεν είναι έξυπνο ηχείο.
Όσο για την μπαταρία του, φορτίζει πλήρως σε 2,5 ώρες. Κοστίζει 399 δολάρια (365 ευρώ) και καταφτάνει στις αρχές Μαρτίου…