VLC - Ο νούμερο 1 media player και στο Apple TV

Ο VLC παραμένει στην πρώτη θέση των εναλλακτικών players για όλα τα λειτουργικά. Είναι απλός, παίζει τα πάντα (και υπότιτλους), δωρεάν, χωρίς spyware, χωρίς διαφημίσεις και καμία παρακολούθηση των χρηστών. Tώρα διαθέσιμος και στο Apple TV.
Μπορείτε να δείτε τα video σας στην οθόνη της τηλεόρασής σας, χωρίς να χρειάζεται να τα μετατρέψετε. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι ότι η εφαρμογή VLC υποστηρίζει "casting" μέσω "απομακρυσμένης αναπαραγωγής". Δηλαδή, μπορείτε να στείλετε αρχεία βίντεο από ένα πρόγραμμα περιήγησης (browser) ή εφαρμογή, απευθείας στο Apple TV







Είναι ανοικτού κώδικα πολλαπλών πλατφορμών player πολυμέσων και παίζει τα περισσότερα αρχεία πολυμέσων όπως MPEG-2, DivX, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3 και άλλα, χωρίς να χρειάζονται ειδικά πακέτα codecs, όπως επίσης και DVD, Audio CD, VCD, μετατροπές και διάφορα πρωτόκολλα ροής (Live streaming)


Διανέμεται δωρεάν από τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό VideoLan, που αποτελείται από εθελοντές, οι οποίοι αναπτύσσουν και προωθούν ελεύθερες, ανοικτού κώδικα λύσεις πολυμέσων.

Δοκιμάστε τον!
http://www.videolan.org/




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια