Google Maps Ελλάδα

Google Maps Ελλάδα κίνηση στους δρόμους. Δοκιμάζουμε την Google maps πλοήγηση με πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους.




Τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά. Όπως θα δείτε στα screenshots, μας εμφάνιζε με κόκκινο χρώμα τα σημεία με αυξημένη κίνηση, με καφέ χρώμα τα σημεία με λιγότερη κίνηση, με μπλε τα σημεία με κανονική κίνηση και με πράσινο τα σημεία με σχεδόν καθόλου κίνηση.
 

Το πιο σημαντικό είναι η εμφάνιση του χρόνου άφιξης στον προορισμό μας. Εμφανίζει διάρκεια διαδρομής και ώρα άφιξης με ακρίβεια!


Η Google συλλέγει στοιχεία θέσης από όλους τους χρήστες που κινούνται στους δρόμους, συγκρίνει ταχύτητες κίνησης και εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τις κυκλοφοριακές συνθήκες.




Οι χρήστες συμβάλουν στην συλλογή στοιχείων κυκλοφορίας αν έχουν ανοιχτή την "τοποθεσία" στο smartphone τους. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Αν βέβαια έχουν ανοιχτή πλοήγηση ή χρησιμοποιούν την εφαρμογή "Waze Social GPS Maps & Traffic" (εφαρμογή της Google) τότε τα στοιχεία κυκλοφορίας γίνονται ακριβέστερα και καλύπτουν μεγαλύτερες περιοχές.


Για εμφάνιση κυκλοφορίας χρειάζονται ανοιχτά δεδομένα. Κυκλοφόρησε αναβάθμιση του google maps που υποστηρίζει φωνητική αναζήτηση μέσω Google Now με το γνωστό “OK Google”. Για να πλοηγηθείτε μέσω ok google χρειάζονται ανοιχτά δεδομένα.  Για απλή πλοήγηση, μπορείτε να κατεβάσετε από πριν χάρτες και να πλοηγηθείτε κανονικά, με φωνητικές οδηγίες, χωρίς ανοιχτά δεδομένα. Δείτε OffLine GPS Navigation




https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps

https://itunes.apple.com/us/app/google-maps/id585027354?mt=8 

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/gmaps/9wzdncrfhxhh

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια