Ενσωμάτωση φωτογραφίας και video από το instagram

Παλαιότερα, ο μόνος τρόπος για να ενσωματώσουμε μία φωτογραφία ή video από το instagram, ήταν να το κατεβάσουμε και να το αναρτήσουμε εκ νέου στην ιστοσελίδα μας.



Τώρα το instagram μας επιτρέπει να ενσωματώσουμε το περιεχόμενο σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας ένα σύντομο κώδικα ενσωμάτωσης για κάθε φωτογραφία ή video. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό, όχι μόνο  επιτρέπει την ενσωμάτωση των αρχείων, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι όλο το περιεχόμενο που χρησιμοποιείται από το instagram θα ενσωματώνεται επαρκώς.

Για να ενσωματώσουμε το περιεχόμενο από το instagram σε μια ιστοσελίδα, θα πρέπει να επισκεφθούμε τη φωτογραφία ή το βίντεο χρησιμοποιώντας το αγαπημένο μας πρόγραμμα περιήγησης. Κατά την προβολή της σελίδας, αναζητούμε το πεδίο "σχόλιο κειμένου". Ακριβώς στα δεξιά του, είναι ένα εικονίδιο με 3 τελείες. Κάνουμε κλικ πάνω του.




Θα ανοίξει ένα πλαίσιο που θα μας ρωτάει αν θέλουμε να καταγγείλουμε το περιεχόμενο ως ακατάλληλο ή αν θέλουμε να ενσωματώσουμε το αρχείο στα μέσα δικτύωσης. Κάνουμε κλικ στην ενσωμάτωση και αντιγράφουμε τον κώδικα ενσωμάτωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια