Ticwatch 2 - Κινέζικο κι ωραίο!

Η Mobvoi κατασκευάζει ένα έξυπνο ρολόι το οποίο εν μέρη είναι βασισμένο στην πλατφόρμα του Android, αλλά διαθέτει το δικό της software, αλλά και voice assistant. Το Ticwatch 2 ξεκίνησε την δική του καμπάνια στο kickstarter και αναμένεται να κυκλοφορήσει και εμπορικά σε Αμερική και Ευρώπη. Το κόστος για την απόκτηση του πιο μικρού Ticwatch 2 ανέρχεται στα 99 δολάρια


Το Ticwatch 2 παρόλο που ουσιαστικά είναι βασισμένο σε Android, δεν αποτελεί ένα κλασικό Android Wear ρολόι. Το λογισμικό που διαθέτει ονομάζεται Ticwear και ενσωματώνει το δικό του περιβάλλον εργασίας και design, αλλά και τον δικό του voice-controlled και όχι  τον αντίστοιχο της Google. Βέβαια, τo Ticwear έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από το Android Wear και τα έχει προσαρμόσει στις ανάγκες του.


Διαθέτει στρόγγυλη οθόνη, τεχνολογίας LED που παραμένει πάντα ανοιχτή, ενώ είναι εξοπλισμένο με αναγνώστη καρδιακών παλμών, αλλά μπορεί να μετρήσει και τα βήματά μας. Τα λουράκια του είναι μεγέθους 22 χιλιοστών, ενώ η εναλλαγή τους είναι πανεύκολη, πάνω στο μεταλλικό σώμα του smartwatch.


Στο πλαϊνό μέρος του μεταλλικού σώματος βρίσκεται ένα μοναδικό κουμπί που μας επιτρέπει να χειριζόμαστε το μενού του smartwatch.To Ticwatch 2 διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για να πραγματοποιούμε κλήσεις, αλλά και να του εισάγουμε φωνητικές λειτουργίες.

H εταιρία ισχυρίζεται ότι η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει μία ολόκληρη ημέρα, ενώ φορτίζεται μέσω ενός μαγνητικού pad



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια