Απενεργοποίηση ενημερώσεων στα Windows 10


Αν χρησιμοποιείτε τον Windows 10 υπολογιστή σας για συγκεκριμένες εργασίες, με συγκεκριμένα προγράμματα ή αν απλά σας ενοχλούν οι επανειλημμένες ενημερώσεις, μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε.


Σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows η απενεργοποίηση των ενημερώσεων υπήρχε σαν επιλογή στις ρυθμίσεις. Στα Windows 10 δεν υπάρχει επιλογή. Η απενεργοποίηση των ενημερώσεων γίνεται μέσα από τα "Εργαλεία Διαχείρισης των Windows"
Μπορείτε να επιλέξετε "μη αυτόματη" ενημέρωση ή "απενεργοποίηση"
Πηγαίνουμε στο "Όλες οι Εφαρμογές"
Βρίσκουμε τα "Εργαλεία Διαχείρισης των Windows"


Πάμε "Υπηρεσίες"

 Βρίσκουμε τα "Windows Update"
 
Δεξί κλικ, ιδιότητες, "Τύπος εκκίνησης" Απενεργοποιημένο

Αν ο υπολογιστής σας προορίζεται για γενική χρήση ΜΗΝ απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις. Η Microsoft ενημερώνει πολύ συχνά το λειτουργικό της και θα έχετε προβλήματα με την ασφάλεια του υπολογιστή σας, με ασυμβατότητες προγραμμάτων και τεχνική υποστήριξη  
   

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Απλά Συγχαρητήρια για τις συμβουλές σας!!! Χωρίς πολλά λόγια, το άρθρο σας είναι το καλύτερο όσο αφορά την απενεργοποίηση των αυτόματων αναβαθμίσεων των Windows 10. Ιδίως όταν έχεις ένα μικρό Laptopάκι για ερασιτεχνική απλή χρήση με μικρή μνήμη (γιατί δε σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι άλλο από το να λάβεις τα mail σου και να πλοηγηθείς απλά στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά, κάθε φορά που ξανανοίγω τον υπολογιστή και τσεκάρω αν έχει κρατήσει τη ρύθμιση που μας συμβουλεύετε να κάνουμε, διαπιστώνω ότι έχει επανέρθει στην αρχική ρύθμιση της ενεργοποίησης. Αν μπορειτε να μου λύσετε αυτό το μυστήριο, πολύ θα το εκτιμούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)