Εντυπωσιακή αύξηση των χρηστών της μουσικής υπηρεσίας Spotify


To Spotify, η μεγαλύτερη μουσική υπηρεσία στον κόσμο και την Ελλάδα, ανακοινώνει την εντυπωσιακή αύξηση της συνδρομητικής του βάσης, αγγίζοντας πλέον τους 40 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες, με μεγάλη απόσταση από τους ανταγωνιστές τουΤα δύο τελευταία χρόνια, η υπηρεσία music streaming Spotify έχει καταφέρει να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών της premium έκδοσης θεαματικά από τα 15 εκατ. στα 40 εκατ. διευρύνοντας την απόσταση από την υπηρεσία Apple music, η οποία αριθμεί 17 εκατ. συνδρομητές. Εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο συνολικός αριθμός χρηστών του Spotify (free και premium) που έχει φτάσει τους 100 εκατ. συνδρομητές.
Το Spotify πράλληλα, είναι ένα premium και ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέσο που παρέχει στις εταιρίες τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στοχευμένα με ιδιαίτερα display, video και audio formats. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω Η/Υ, mobile devices, Playstation και φυσικά μπορεί κάποιος να απολαύσει μουσική μέσα στο αυτοκίνητο και από την τηλεόραση (συνδέοντας το κινητό του μέσω Bluetooth ή wi-fi). Διαφημιζόμενοι σε όλο τον κόσμο, επιλέγουν το Spotify για να προωθήσουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα απόλυτα Brand Safe και uncluttered περιβάλλον, με υψηλό viewability και συνδέοντας τα προϊόντα τους με ένα brand αγαπητό και υψηλής αξίας. Η Adweb, αποκλειστικός συνεργάτης (Reseller) του Spotify από το 2013 για την Ελλάδα έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πολλές επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες για τα μεγαλύτερα Brands στην Ελλάδα, σε ένα μέσο που απαριθμεί πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες και που εξελίσσεται συνεχώς

Το Spotify είναι δωρεάν για κινητό, tablet και υπολογιστή. Άκουσε την κατάλληλη μουσική, όπου κι αν είσαι.
Με το Spotify, έχεις πρόσβαση σε έναν κόσμο μουσικής. Μπορείς να ακούς καλλιτέχνες και άλμπουμ ή να δημιουργείς τη δική σου λίστα με τα αγαπημένα σου τραγούδια. Θέλεις να ανακαλύψεις νέα μουσική; Διάλεξε μια έτοιμη λίστα που ταιριάζει με τη διάθεσή σου ή λάβε προτάσεις ειδικά προσαρμοσμένες στα γούστα σου.
Άκουσε δωρεάν στο κινητό, στο tablet, στον υπολογιστή
• Άκουσε όποιον καλλιτέχνη, άλμπουμ ή λίστα θέλεις με τυχαία σειρά

• Άκου όποιο τραγούδι θέλεις, όποτε θέλεις
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spotify.music

https://itunes.apple.com/us/app/spotify-music/id324684580?mt=8 

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/spotify/9wzdncrfj4wk
https://www.spotify.com/gr/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια