Άκου youtube στο κινητό με "σβηστή" οθόνη! - youtube in background


Το youtube είναι πλέον η κορυφαία online πηγή δωρεάν μουσικής
Το μεγάλο πρόβλημα του youtube και συγκεκριμένα της εφαρμογής youtube στο smartphone μας, είναι ότι όταν ακούμε μουσική, πρέπει αναγκαστικά να έχουμε ενεργοποιημένη την οθόνη μας, καταναλώνοντας μπαταρία και εκτός αυτού, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πχ να βλέπουμε φωτογραφίες. Αυτά τα προβλήματα λύνονται αν συνδεθούμε στο youtube μέσω browser




Ανοίγουμε τον Chrome στο κινητό μας. Πληκτρολογούμε youtube.com αλλά μας ανοίγει το m.youtube.com. Αν μπείτε από αναζήτηση, για να μην ανοίξει η εφαρμογή youtube πατήστε άνοιγμα σε νέα σελίδα. Αφού μπούμε στο youtube από τον Chrome, από το menu πάνω δεξιά επιλέγουμε "Για υπολογιστή" βρίσκουμε το τραγούδι που θέλουμε, πατάμε play και εμφανίζεται στις ειδοποιήσεις ο player.

Πατώντας το Home στο κινητό μας, επιστρέφουμε στην αρχική οθόνη αλλά ο player στις ειδοποιήσεις παραμένει. Πατάμε play και τώρα όχι μόνο μπορούμε να ακούμε youtube και παράλληλα να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά μπορούμε και να απενεργοποιήσουμε την οθόνη μας χωρίς να σταματήσει η μουσική!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια