Η Player FM "μιλάει" πλέον Ελληνικά και εγκαινιάζει τις "Έξυπνες Κατηγορίες" με σύνθετη αναζήτηση podcast

Η Player FM είναι ένα δωρεάν σύστημα αναπαραγωγής podcast που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε Android όσο και στο διαδίκτυο, με τους λογαριασμούς των χρηστών να συγχρονίζονται αυτόματα σε πολλαπλές συσκευές



Τώρα μπορείτε να φιλτράρεται τις λήψεις σας από το Εγχειρίδιο, τις Συνδρομές, και τη Λίστα αναπαραγωγής, με στατιστικά και δράσεις που διατίθενται για το καθένα.
Επανασχεδιασμένες και απλοποιημένες ρυθμίσεις. Όλες οι κοινοποιήσεις μπορούν τώρα να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν μόνο με ένα πάτημα. Ο χρονοδιακόπτης μπορεί τώρα να προγραμματίζεται για να διακόπτεται στο τέλος του τρέχοντος επεισοδίου.
Πλέον, υπάρχει διαθέσιμη η προσαρμοσμένη επιμέλεια των επεισοδίων, με βάση τις δύο εικόνες που είναι ενσωματωμένες στα αρχεία πολυμέσων ενώ παράλληλα είναι συνδεδεμένες με τα feed του εκδότη.
Καθώς το podcasting συνεχίζει να προχωρά σε διεθνές επίπεδο, η υποστήριξη των ξένων γλωσσών της Player FM εξακολουθεί να επεκτείνεται. Με πάνω από 20 γλώσσες πλέον διαθέσιμες, η εφαρμογή προσθέτει την υποστήριξη της περσικής, τουρκικής, αραβικής, ουκρανικής, ολλανδικής, πολωνικής, σουηδικής, βιετναμέζικης, ινδονησιακής, ρουμανικής και της ελληνικής γλώσσας


Πληροφορίες: player.fm




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια