PS4 - PS4 pro update έκδοση 4.50


Διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους PS4 και PS4 pro, είναι πλέον η νέα έκδοση (4.50) λογισμικού. Τι νέο φέρνει η 4.50;




Πλέον, μπορείτε να χρησιμοποιείτε μια συσκευή αποθήκευσης USB για να εγκαθιστάτε εφαρμογές ή να μετακινείτε εφαρμογές από τον αποθηκευτικό χώρο του συστήματος PS4™


Χρησιμοποιήστε μια συσκευή αποθήκευσης USB που να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις.
- Εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου
- USB 3.0 ή μεταγενέστερη
- Χωρητικότητα: ελάχιστη 250 GB, μέγιστη 8 ΤΒ
Επιλέξτε (Settings) (Ρυθμίσεις) > [Devices] (Συσκευές) > [USB Storage Devices] (Συσκευές αποθήκευσης USB), ορίστε τη συνδεδεμένη συσκευή αποθήκευσης USB και μετά μορφοποιήστε την για χρήση ως εξωτερική συσκευή αποθήκευσης.
* Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι όλες οι συσκευές αποθήκευσης USB είναι συμβατές με το σύστημά σας.

Πλέον, το γρήγορο μενού είναι ακόμα πιο φιλικό προς τον χρήστη

Πλέον, μπορείτε να έχετε ακόμα πιο εύκολα πρόσβαση από το γρήγορο μενού στις δυνατότητες party, όπως η δημιουργία και η συμμετοχή σε party.

Οι ειδοποιήσεις ανανεώθηκαν
Όλες οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται πλέον σε μία μόνο λίστα.

Κατά τη χρήση του Remote Play σε Windows PC, Mac, Xperia™ Smartphone ή Xperia™ Tablet, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το μικρόφωνο της συσκευής σας για φωνητική συνομιλία σε παιχνίδια ή party.

Πλέον, μπορείτε να χρησιμοποιείτε στιγμιότυπα ως φόντο για την αρχική οθόνη ή την οθόνη λειτουργιών.
Επιλέξτε   (Settings) (Ρυθμίσεις) > [Themes] (Θέματα) > [Select Theme] (Επιλογή θέματος)> [Custom] (Προσαρμογή)




Πλέον, μπορείτε να δημοσιεύετε στιγμιότυπα απευθείας σε δραστηριότητες, όπως αυτές που εμφανίζονται στην ενότητα [What's New] (Τι νέο υπάρχει).
Πατήστε το κουμπί SHARE, επιλέξτε [Screenshot] (Στιγμιότυπο) και μετά επιλέξτε [Activities] (Δραστηριότητες) ως προορισμό μεταφόρτωσης. Επίσης, πλέον μπορείτε να επισημαίνετε με ετικέτες παιχνίδια και συμπαίκτες σας.

Πλέον, μπορείτε να δημοσιεύετε κινούμενα GIF σε δραστηριότητες και κοινωνικές εφαρμογές.

Πλέον, κάθε φορά που συνδέεστε σε μια εφαρμογή όπως το PlayStation App (Εφαρμογή PlayStation), ακόμα κι αν είστε μακριά από το σύστημα PS4, η κατάστασή σας θα είναι ορατή ως Mobile (από κινητό). Αυτό σημαίνει ότι είστε διαθέσιμοι για επικοινωνία με τους Φίλους σας.

Πλέον, μπορείτε να ορίσετε ένα party ως απόρρητο ή δημόσιο, ακόμα κι αν αυτό έχει ήδη δημιουργηθεί.
Επιλέξτε   (Party) (Πάρτι) > [Party Settings] (Ρυθμίσεις πάρτι) > [Party Privacy] (Ρυθμίσεις απορρήτου πάρτι).

Πλέον το PlayStation®VR υποστηρίζει περιεχόμενο Blu-ray 3D™


Άλλα νέα ή ενημερωμένα χαρακτηριστικά της έκδοσης 4.50

Το σύστημα PS4 που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο PlayStation Network για πρώτη φορά θα ενεργοποιείται πλέον αυτόματα ως το κύριο σύστημα PS4

Ως γονέας ή κηδεμόνας, μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε δευτερεύοντες λογαριασμούς για τα παιδιά σας κατά τη δημιουργία του κύριου λογαριασμού σας

Πλέον, μπορείτε να ανεβάζετε ή να κατεβάζετε αποθηκευμένα δεδομένα απευθείας από την αρχική σας οθόνη. Επισημάνετε το παιχνίδι, πατήστε το κουμπί OPTIONS και μετά επιλέξτε [Upload/Download Saved Data] (Μεταφόρτωση/Λήψη αποθηκευμένων δεδομένων).
Πλέον, έχετε την επιλογή να μοιράζεστε στιγμιότυπα στο PlayStation Network. Κατά την κοινή χρήση, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου

Πλέον, μπορείτε να ανοίγετε το SHAREfactory απευθείας από το Capture Gallery (Συλλογή λήψεων). Ενώ έχετε ανοιχτό το Capture Gallery (Συλλογή λήψεων), πατήστε το κουμπί OPTIONS και επιλέξτε [Edit in SHAREfactory] (Επεξεργασία στο SHAREfactory)
Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα στην οθόνη προφίλ σας για να ταιριάζει με την εικόνα εξωφύλλου. Στην οθόνη προφίλ, επιλέξτε Options (Επιλογές) > [Change Cover Image] (Αλλαγή εικόνας εξωφύλλου) > [Change Background Color] (Αλλαγή χρώματος φόντου)

Πλέον, κάθε φορά που αναφέρετε ακατάλληλο περιεχόμενο, θα μπορείτε να βλέπετε την αναφορά σε προεπισκόπηση προτού την στείλετε

Επίσης η σχεδίαση του PS4™ Remote Play (Απομακρυσμένο παιχνίδι PS4™) για το Xperia™ ενημερώθηκε

Κάθε φορά που λαμβάνετε πρόσκληση για party στα Messages (Μηνύματα) ή PS Messages (Μηνύματα PS), μπορείτε να στέλνετε απευθείας απάντηση

Η εικόνα εξωφύλλου της οθόνης προφίλ από το σύστημα PS4 θα εμφανίζεται και στην εφαρμογή PS Messages

Η ποιότητα εικόνας βελτιώθηκε στη Λειτουργία κινηματογράφου στο PlayStation®VR (playstation.com)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια