Facebook Local - Προτάσεις δραστηριότητες εκδηλώσεις τοποθεσίες

Facebook Local, μια νέα εφαρμογή η οποία σας βοηθάει να ανακαλύπτετε μέρη να επισκεφτείτε και πράγματα να κάνετε με βάση προτάσεις από άτομα που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε



Μάθετε ό,τι συμβαίνει στην περιοχή σας, όπου κι αν βρίσκεστε, είτε ψάχνετε να βρείτε κάτι για να κάνετε με τους φίλους σας αυτό το Σαββατοκύριακο είτε θέλετε να εξερευνήσετε μια νέα γειτονιά.

Εικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνης

Δυνατότητες:

* Δείτε τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες, εκδηλώσεις και τοποθεσίες με τις οποίες αλληλεπιδρούν οι φίλοι σας, καθώς και ενημερώσεις από διοργανωτές εκδηλώσεων και Σελίδες που ακολουθείτε.
* Βρείτε εκδηλώσεις και δραστηριότητες στην περιοχή σας ή σε κάποια άλλη πόλη σε έναν διαδραστικό χάρτη και φιλτράρετε με βάση την ώρα, την κατηγορία, την τοποθεσία και άλλα κριτήρια.
* Βρείτε προτάσεις με βάση τι είναι δημοφιλές μεταξύ των φίλων σας, πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν, Σελίδες που σας αρέσουν και τους επιμελημένους οδηγούς μας.
* Εξερευνήστε τις τοπικές λίστες προτεινόμενων εκδηλώσεων και τοποθεσιών σε πάνω από 60 πόλεις.
* Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ημερολόγια από το κινητό σας, ώστε να βλέπετε όλα σας τα πλάνα και τις προσκλήσεις σε ένα και μόνο σημείο.
* Αν θέλετε, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις προσεχείς εκδηλώσεις σας, ώστε να ενημερώνεστε σε περίπτωση αλλαγών
Κατεβάστε την εφαρμογή στο smartphone σας: Android  -  iPhone

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια