Αρχαία κτίσματα στη δυτική ακτή της Κούβας παραπέμπουν στη χαμένη Ατλαντίδα (video)


Τέσσερις πυραμίδες γιγαντιαίων διαστάσεων παρόμοιες με αυτές της Γκίζας στην Αίγυπτο, ένας περίπτερος ναός με τρία επίπεδα, κτίσματα με ύψος 40 μέτρων και μήκος ως και 400!

Σφίγγες και χιλιάδες άλλα ευρήματα βρίσκονται στη Μεσοατλαντική Τάφρο στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Σαν Αντόνιο στη δυτική ακτή της Κούβας

Υπολείμματα από πέντε κυκλικά κανάλια που συνδέονται με γέφυρες παραπέμπουν ευθέως στην αρχαία Ατλαντίδα!

Η ανακάλυψη δεν είναι καινούργια
Την είχε κάνει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ την δεκαετία του ’60
Ένα πυρηνικό υποβρύχιο που περιπολούσε στα ανοιχτά του Κόλπου, ενημέρωσε για την ύπαρξη των πανάρχαιων κτισμάτων.

Στο υποβρύχιο δόθηκε εντολή να γίνουν μετρήσεις και να φωτογραφηθούν τα ευρήματα ενώ η περιοχή κηρύχθηκε απαγορευμένη ζώνη.

Το 2001 η ρωσικής καταγωγής ωκεανογράφος Paulina Zalitski και ο σύζυγός της Paul Weinzweig, ιδιοκτήτες της εταιρείας Advanced Communications Digital με έδρα τον Καναδά, επελέγησαν από τον Φιντέλ Κάστρο να ερευνήσουν το βυθό της Κούβας με το υπερσύγχρονο ερευνητικό σκάφος Ulises

Το όχημα- ρομπότ ROV κατέγραψε απίστευτες εικόνες σε βάθος 183 μέτρων από πέτρινες κατασκευές που είχαν συμμετρική διάταξη και παρουσίαζαν αδιαμφισβήτητες ομοιότητες με ένα πλήρες αστικό συγκρότημα!

Το τηλεχειριζόμενο σκάφος- ρομπότ συνέλεξε πετρώματα που αποδείχθηκε ότι ήταν γρανίτης και το σχήμα ή η διάταξή τους έδειχναν ανθρώπινη παρέμβαση. Τα κτίσματα, πολλά σε σχήμα πυραμίδας, άλλα κυκλικά και όλα απόλυτα ευθυγραμμισμένα χρονολογήθηκαν ως 6.000 ετών, δηλαδή περίπου 1.500 χρόνια πριν από την κατασκευή των μεγάλων πυραμίδων της Αιγύπτου!

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πάνω στις πέτρες βρέθηκαν χαραγμένα γράμματα, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχε γραπτός λόγος όταν κατασκευάστηκαν κι αυτό ανατρέπει όλα τα δεδομένα της γνωστής ιστορίας!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια