Έμπιστες επαφές (Trusted Contacts) Εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας

Οι Έμπιστες επαφές είναι μια εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας που ανοίγει μια άμεση γραμμή κοινοποίησης ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα




• Προσθέστε τους πιο στενούς φίλους και την οικογένειά σας ως έμπιστες επαφές.

• Επιτρέψτε στις έμπιστες επαφές να ζητούν την τοποθεσία σας. Αν όλα είναι καλά, μπορείτε να απορρίψετε το αίτημα. Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε, κοινοποιείται αυτόματα η τελευταία γνωστή τοποθεσία σας εντός ενός προσαρμοσμένου χρονικού πλαισίου (λειτουργεί ακόμα και αν είστε εκτός σύνδεσης ή η μπαταρία του τηλεφώνου σας έχει εξαντληθεί).


• Κοινοποιήστε προληπτικά την τοποθεσία σας σε περίπτωση που δεν αισθάνεστε ασφαλείς ή που βρεθείτε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

• Προγραμματίστε μια ειδοποίηση τοποθεσίας για κάποια μελλοντική χρονική στιγμή.

• Οι έμπιστες επαφές μπορούν να βλέπουν την κατάσταση δραστηριότητας του τηλεφώνου, ώστε να διαπιστώνουν γρήγορα ότι είστε εντάξει.




• Πραγματοποιήστε ενσωμάτωση με την κοινοποίηση τοποθεσίας των Χαρτών Google, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε εύκολα τη μόνιμη κοινοποίηση τοποθεσίας με επιλεγμένες επαφές, προκειμένου να τις βρίσκετε απευθείας εντός των Χαρτών Google.

Είτε βρίσκεστε σε σύνδεση είτε εκτός σύνδεσης, αντιμετωπίζετε κάποια έκτακτη ανάγκη ή απλώς χρειάζεστε να σας καθησυχάσουν, οι Έμπιστες επαφές σάς συνδέουν με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο την ώρα που τα χρειάζεστε περισσότερο

Έμπιστες επαφές (Trusted Contacts) κατεβάστε για Android - iOS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια