Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus παρουσιάζονται στις 9 Σεπτεμβρίου

Η Apple, σε ειδική εκδήλωση στις 9 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσει τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, με την εταιρεία να έχει ξεκινήσει την αποστολή των σχετικών προσκλήσεων στον τύπο.



Η φετινή πρόσκληση δε κρύβει κάποια άλλη ένδειξη παρά μόνο αναφέρει την πρόταση «Siri δώσε μας κάποια πληροφορία», μια πρόταση την οποία όποιος εκφωνήσει στη ψηφιακή βοηθό των iPhone και iPad, λαμβάνει κάποιες προκαθορισμένες, χιουμοριστικές απαντήσεις.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των νέων συσκευών, αναμένεται να είναι η λειτουργία Force Touch, μέσω της οποία η οθόνη είναι σε θέση να αντιληφθεί τη διαφορετική πίεση με την οποία πατάει το δάκτυλο του ο χρήστης στην επιφάνεια της, και να ενεργοποιεί διαφορετικές λειτουργίες για πιο εύκολο χειρισμό. Παρόμοια λειτουργία η Apple ενσωματώνει στο Apple Watch αλλά και σε αρκετά νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών MacBook.


Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, θα συνεχίσουν την παράδοση των μοντέλων S, με σημαντική αναβάθμιση στην κάμερα, της οποία η ανάλυση θα ανέβει από τα 8MP στα 12MP, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι θα είναι ικανή και για εγγραφή βίντεο σε 4K ανάλυση. Μάλιστα η ιστοσελίδα 9to5mac αναφέρει ότι η ποιότητα των φωτογραφιών θα κυμαίνεται για μια ακόμη φορά σε κορυφαία επίπεδα με τις διάφορες βελτιστοποιήσεις στις οποίες προχωρά η Apple όσον αφορά την επεξεργασία εικόνας, ενώ και η εμπρόσθια κάμερα θα αναβαθμιστεί με καλύτερο αισθητήρα. Επιπλέον, η λήψη φωτογραφιών με την εμπρόσθια κάμερα θα υποβοηθάτε από λειτουργία εικονικού flash, με την οθόνη να φωτίζεται με άσπρο χρώμα για περιπτώσεις λήψεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.


Επιπλέον αναμένεται να δούμε τη νέα έκδοση του Apple TV η οποία θα διαθέτει το δικό της App Store αλλά και την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 9 και της δεύτερης έκδοσης της πλατφόρμας του WatchOS στην οποία στηρίζεται το έξυπνο ρολόι της Apple. Η παρουσίαση ξεκινά στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά αυτή τη φορά όχι μόνο για κατόχους iOS συσκευών αλλά και για Windows 10 χρήστες μέσω του Edge browser.

Στρατής

Πηγή: http://9to5mac.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια