Facebook ειδοποιήσεις από τον Android Chrome

Σχεδόν όλοι οι χρήστες του facebook, χρησιμοποιούν και το κινητό τους για να συνδέονται, όταν δεν έχουν πρόσβαση από υπολογιστή. Αρκετοί χρησιμοποιούν μόνο το κινητό τους για να συνδεθούν στο πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.





Αν λοιπόν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του facebook στο smartphone σας, θα έχετε καταλάβει ότι είναι αρκετά βαριά, καταναλώνει αρκετά δεδομένα, τρέχει στο παρασκήνιο αλλά προσφέρει ειδοποιήσεις (push notifications), πράγμα που κάνει τη σημαντική διαφορά, από τη χρήση του facebook μέσω browser στο κινητό.
Από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, η google έχει τροποποιήσει τον android crhome και πλέον μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το facebook ακόμα κι αν συνδεθείτε μέσω chrome στο android.


Δηλαδή μπορείτε να χρησιμοποιείτε το facebook κανονικά, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και να απαλλαγείτε από την "βαριά" εφαρμογή του facebook.
Δείτε επίσης την ελαφριά επίσημη εφαρμογή του facebook "Facebook Lite"     -



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Εγώ το δοκίμασα προχθές και ενώ είχα πολλές ειδοποιήσεις δεν μου ήρθε καμία, το είχα ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκιμάστε εκκαθάριση ιστορικού, cookies κλπ. Πρέπει να έχει και προβλήματα με το chrome sync. Δείτε και ρυθμίσεις. Θέλει ψάξιμο

      Διαγραφή
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)